O sesiune de binge-watching se îmbină perfect cu mâncatul, mai ales atunci când ți-ai promis că vezi `doar un episod` din serialul preferat și ajungi să dai play la cel de-al patrulea peste câteva ore. Așadar, dacă doriți să vă instalați comfortabil pe canapea în seara aceasta, avem câteva sfaturi pentru dumneavoastră.

Citește și:

Frauda si securitatea datelor

În primul rând, asigurați-vă că nu vă uitați la televizor pe stomacul gol. Dacă plănuiți o sesiune de binge-watching nocturn, este important să aveți o cină sănătoasă și echilibrată înainte, pentru a nu fi înfometați pe parcursul vizionării.

De asemenea, trebuie să dormiți suficient. Lipsa somnului reprezintă un factor de risc pentru creșterea obezității, și, conform anumitor studii, deprivarea de somn poate intensifica dorința de a consuma alimente nesănătoase.

Infocons vă oferă câteva alternative sănătoase la chipsurile și sucurile acidulate, foarte populare în rândul consumatorilor de televiziune.

Citește și:

Siguranța rutieră

  1. Puteți încerca să înlocuiți punga de chipsuri cu o salată de legume, pentru o mâncare sănătoasă și bogată în vitamine, minerale și fibre.
  2. Humusul este o alternativă sănătoasă pentru aproape orice masă, așa că poate fi folosit și ca gustare în fața televizorului.
  3. Fructele sunt bogate în fibre, și pot constitui o gustare hrănitoare în fața televizorului/laptopului, mai ales căpșunile, afinele sau murele.
  4. Asigurați-vă că frigiderul vostru este plin cu apă, nu cu sucuri acidulate. Pentru a-i spori efectul răcoritor, puteți infuza apa cu o felie de lămâie sau de portocală.

Sursa: consumerreports.org

Citește și:

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu