Cum alegem produsele de la raft? Eu, consumatorul, Vineri, 22:30 la TVR1

Cum alegem produsele de la raft? Cum putem face o sesizare dacă un produs nu este conform?

Vă invităm vineri, 30 Iunie 2017, începând cu ora 22:30, alături de gazda emisiunii, Sorin Mierlea Președinte InfoCons şi invitatul său, Paul Anghel – director general al ANPC la o nouă ediţie `Eu, consumatorul` la TVR 1 și www.tvrplus.ro.

Ce doi vor merge într-un hipermarket bucureştean, vor verifica o serie de produse pentru a informa corect consumatorii despre drepturile pe care le au în calitate de cumpărători şi beneficiari ai serviciilor şi produselor de pe piaţă. Vor sta de vorbă cu clienţii aflaţi la cumpărături despre problemele pe care aceştia le întâmpină în ce priveşte calitatea produselor şi situaţiile în care este necesar să facă sesizări la ANPC.

`Eu, consumatorul` este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal