Aplicatia Gratuita InfoCons Protectia Consumatorilor
Aplicatia Gratuită InfoCons Protectia Consumatorilor

Cresterea gradului de siguranta a elevilor si cadrelor didactice

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Cresterea gradului de siguranta a elevilor si cadrelor didactice

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat in data de 14.09.2009 la lansarea proiectului de crestere a gradului de siguranta a elevilor si cadrelor didactice si oferirea de alternative educative pentru petrecerea timpului din pauze.Aceasta actiune a avut loc la scoala generala nr. 165 din sectorul 4 al Capitalei.Initiatorii acestui proiect sunt Partenerii organizatiei – Inspectoratul General al Politiei Romane  – Institutul de Prevenire si Psihosociologie.

In cadrul acestei lansari au fost diseminate  elevilor materiale informative – educative, precum si mici cadorui utile elevilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal