COVID 19 – Cum ma protejez in timpul cumparaturilor !

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. COVID 19 – Cum ma protejez in timpul cumparaturilor !
  • NU atinge cărucioarele direct cu mâna, dacă în prealabil nu ai dezinfectat suprafața și mâna sau dacă nu porți mănuși.
  • Păstrează o distanță de cel puțin 1 metru față de persoanele din apropiere; ideal, 2 metri.
  • NU te înghesui și evită mulțimile de oameni adunate pe același raion; așteaptă eliberarea acestuia.
  • Când ajungi la casele de marcat, păstrează cel puțin 1 metru distanță (aproximativ lungimea un cărucior) față de persoanele din fața/spatele tău.
  • Evită plata cu bancnote și optează pentru plata prin card bancar sau telefon; dacă, totuși, ești nevoit să achiți numerar și primești rest bancnote, dezinfectează-te pe mâini imediat după ce ai efectuat plata.
  • NU apropia telefonul mobil de față sau ureche.

Sursa : fiipregatit.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu