COVID-19 Cerere extraordinară de propuneri lansată: 600.000 EUR pentru proiecte în domeniile asistenței medicale, educației și IMM-urilor

Pentru a oferi un răspuns direcționat la focarul global cauzat de COVID-19, CEI (Central Europe Intiative) se bucură să lanseze apelul extraordinar de propuneri COVID-19 pentru propuneri 2020. Apelul vizează intenționat să răspundă rapid nevoilor specifice ale comunităților din statele membre CEI.

Un buget total de 600.000 EUR – susținut de toate statele membre CEI prin Fondul de cooperare CEI și de Italia prin Programul de schimb de cunoștințe din cadrul Fondului CEI la BERD – va fi alocat pentru acordarea de propuneri în trei domenii de intervenție:

– Asistență medicală și telemedicină (MED)

– Educație și învățare electronică / învățare la distanță (EDU)

– Suport pentru întreprinderi micro, mici și mijlocii (MSME)

Eligibilitate:

Toate entitățile publice și private, ONG-urile cu sediul și înregistrate într-un stat membru CEI, precum și organizațiile internaționale / regionale pot solicita o subvenție CEI până la 100% din valoarea proiectului lor și până la o sumă maximă de 40.000,00 EUR .

Vom acorda o atenție deosebită țărilor din afara CEI.

Termen de depunere : până la 9 aprilie 2020.

Mai multe detalii privind formularul de depunere regasiti pe acest link : https://www.cei.int/news/8809/covid-19-extraordinary-call-for-proposals-launched-600000-eur-for-projects-in-field-of-healthcare

Sursa: CEI.int

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal