Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor

  1. Acasă
  2. Pentru elevi
  3. Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor

Despre curs

InfoCons a initiat Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor.

Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor este adresat angajatilor agentilor economici, in vederea crearii unui climat corect, legal si responsabil fata de cetatean, in calitatea lui de consumator, privind diminuarea problematicilor de incalcare a legislatiei nationale si europene in domeniu.

Modulul de curs este dezvoltat de o echipa de experti ce au la baza pregatirea, in domeniul protectiei consumatorilor, in cadrul trainingurilor organizate de BEUC – The European Consumers’ Organisation si se incadreaza in Politica Europeana privind protectia consumatorilor, pe modelul desfasurat si in alte tari.

InfoCons – InfoCons – unica organizatie din Romania este membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala Consumers International, membra a E.A.E.A. (European Association for the Education of Adults – Asociatia Europeana pentru Educarea Adultilor).

Înscrierea la curs

Înscrierea se poate face exclusiv Online, începând cursul. Pentru a vă înscrie la acest curs aveți două variante:

  1. Deveniți membru Premium InfoCons, caz în care pe lângă faptul că beneficiați gratuit de curs, aveți acces și la foarte multe resurse și suport dedicat consumatorilor români. Dacă deja sunteți membru InfoCons, puteți accesa direct cursul din Contul de Membru.
  2. Deveniți membru InfoCons

Cum mă înscriu

Pentru a vă înscrie la acest curs trebuie sa Deveniți membru InfoCons, caz în care pe lângă faptul că beneficiați gratuit de curs, aveți acces și la foarte multe resurse și suport dedicate consumatorilor români. Dacă deja sunteți membru InfoCons, puteți accesa direct cursul din Contul de Membru.

Desfășurare

Ca urmare a înregistrării ca membru InfoCons puteti descarca suportul de curs si il puteti parcurge.

După ce parcurgeți materialele de curs puteți incepe sa completati chestionarul disponibil online. Puteți reîncerca de maxim 3 ori dacă nu reușiți să-l promovați de prima data.

Chestionarul are si intrebari cu Raspunsuri multiple.

Testarea finală

Fiecare cursant va fi evaluat la final, iar cei care promovează vor primi un Certificat de Atestare de Absolvire a Cursului, certificat care va fi înregistrat în Registrul Național de Eliberare a Certificatelor în domeniul Protecției Consumatorului –  avizat de Federația Asociațiilor de Consumatori.

Certificatele sunt securizate cu holograma de securitate și securizare ProQ din cadrul Programului Național Anticontrafacere.

Meniu
Vezi versiunea veche a site-ului InfoCons.
This is default text for notification bar