Contractele de credit pentru consumatori – SuperConsumatorul, 1 Noiembrie 2016

  1. Acasă
  2. Superconsumatorul
  3. Contractele de credit pentru consumatori – SuperConsumatorul, 1 Noiembrie 2016

Astăzi, 1 noiembrie 2016, echipa emisiunii “SuperConsumatorul` vă invită să urmăriți o nouă ediție a emisiunii “SuperConsumatorul` în direct pe TVR și online pe TVR+. Anna de Hillerin, moderatoarea emisiunii, îl va avea ca invitat pe domnul Paul Anghel, Directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Legea conversiei creditelor bancare a fost trimisă de Guvern la Curtea Constituțională pentru a fi reanalizată, iar de la 30 septembrie 2016, cu sprijinul ANPC, a intrat în vigoare și Ordonanța 52 privitoare la contractele de credit pentru consumatori. Cum ne schimba viața această nouă lege vom afla astăzi, la SuperConsumatorul, de la invitatul Paul Anghel, Director general al ANPC.

Astăzi ne puteți suna în direct: 021 319 92 48

Urmăriți emisiunea “SuperConsumatorul` în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 13:30 în direct pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare la ora 24:00 pe TVR1.

`SuperConsumatorul` este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm. Emisiunea este realizată în baza parteneriatului dintre InfoCons și TVR și își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine! SupreConsumatorul este o marca a InfoCons inregistrata la OSIM.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu