Domnul Sorin Mierlea, Presedintele A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons a contribuit in nr. 3-4 al revistei de cultura, literatura si arta, Pro Saeculum, cu articolul ‘Consumatorul de cultura’. Alaturi de Ana Blandiana, acad. Dumitru Radu Popescu, Magda Ursache, Liviu Ioan Stoiciu, Mircea Tomus, Radu Carneci, Neculai Hilohi, Paul Spirescu, Rodica Lazarescu si altii, domnul Sorin Mierlea reitereaza indemnul spre consumul de cultura prin implicarea in activitati menite sa promoveze pictura, sculptura, literatura, poezia, muzica, intr-un cuvant arta, asa cum si InfoCons la randul sau o face.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons (www.infocons.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal