Conf. univ. dr. Paula Popoiu Director General – Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”

Îmi revine deosebita plăcere să vă felicit pentru cei 9 ani de activitate în sprijinul societăţii româneşti. Din cei 9 ani, de 3 ani colaborăm în mod sistematic la programele de pedagogie muzeală prin care responsabilizăm copiii asupra consumului de energie electrică, de apă, protejarea şi respectarea naturii precum şi prevenirea şi protecţia consumatorilor activi şi pasivi.

Tabăra de creaţie `Vara pe uliţă`, program de pedagogie muzeală de instituit de 20 ani şi brand înregistratla OSIMeste mai `bogată` datorită bunei colaborări dintre instituţii.

Datorită dumneavoastră s-a implementat în sufletul cetăţeanului român `o 9 atitudine` şi grija pentru aproape, iar în colaborarea cu Muzeul Naţional al Satului `Dimitrie Gusti` se adaugă şi grija faţă de patrimoniul material – privit ca un bun comun de care trebuie avut grijă în permanenţă.

Vă dorim să aveţi încă cel puţin 9 ani tot atât de plini de activitate, plini de entuziasm şi susţinere.

Cu aleasă consideraţie şi La mulţi ani!

Conf. univ. dr.Paula Popoiu

Director General

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal