Concursul Național Proiecte de Mediu a continuat și astăzi cu prezentarea proiectelor

Elevii de gimnaziu și liceu au susținut și astăzi proiectele pregătite în cadrul Concursului Național Proiecte de Mediu organizat la Muncel.

Concursul se desfășoară în tabăra de la Muncel, Iași și este organizat de Ministerul Educației Naționale în parteneriat oficial cu InfoCons.

Reprezentanții InfoCons vor acorda premii elevilor câștigători și vor disemina materiale informative tuturor participanților.

InfoCons a susținut acest proiect în fiecare an, încurajând astfel educarea micilor consumatori de astăzi, viitori consumatori de resurse naturale de mâine. Activitățile se desfășoară sub egida Campaniei Naționale de Protecția Mediului – Fii un exemplu!.

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal