CONCURS VIDEO/FOTO: “FA UN LUCRU PENTRU DIVERSITATE SI INCLUDERE”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. CONCURS VIDEO/FOTO: “FA UN LUCRU PENTRU DIVERSITATE SI INCLUDERE”

A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons prezinta initiativa Centrului UNESCO din Florenta, in parteneriat cu Alianta Civilizatiilor – ONU de a lansa un concurs video si foto ca parte a campaniei ‘Fa un lucru pentru diversitate si includere’ 2012, pentru a sarbatori  Ziua Mondiala pentru Diversitate Culturala, pentru Dialog si Dezvoltare.

Tema consursului este: ‘Ce inseamna Diversitatea si Includerea sociala pentru tine? De ce conteaza  diversitatea pentru tine? Arata-ne viziunea ta personala’.

Termenul limita de trimitere a materialelor in concurs este 15 august 2012 iar detalii suplimentare se gasesc la linl-ul de mai jos:

http://www.unaoc.org/actions/campaigns/do-one-thing-for-diversity-and-inclusion/contest/

InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International,  membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal