CONCURS VIDEO/FOTO: “FA UN LUCRU PENTRU DIVERSITATE SI INCLUDERE”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. CONCURS VIDEO/FOTO: “FA UN LUCRU PENTRU DIVERSITATE SI INCLUDERE”

A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons prezinta initiativa Centrului UNESCO din Florenta, in parteneriat cu Alianta Civilizatiilor – ONU de a lansa un concurs video si foto ca parte a campaniei ‘Fa un lucru pentru diversitate si includere’ 2012, pentru a sarbatori  Ziua Mondiala pentru Diversitate Culturala, pentru Dialog si Dezvoltare.

Tema consursului este: ‘Ce inseamna Diversitatea si Includerea sociala pentru tine? De ce conteaza  diversitatea pentru tine? Arata-ne viziunea ta personala’.

Termenul limita de trimitere a materialelor in concurs este 15 august 2012 iar detalii suplimentare se gasesc la linl-ul de mai jos:

http://www.unaoc.org/actions/campaigns/do-one-thing-for-diversity-and-inclusion/contest/

InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International,  membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu