Concurs și eu susțin InfoCons

InfoCons – InfoCons, anunta startul concursului `Si eu sustin InfoCons!`. Pentru a participa la concurs nu trebuie decat sa urmati pasii descrisi mai jos:

 1. In primul rand, sa dati like paginii de Facebook a Asociatiei – www.facebook.com/infocons;
 2. Realizati o fotografie in care sa apara una din placutele postate de Asociatie in Albumul Concurs sau o fotografie in care sa se regaseasca afis din cadrul Campaniei Nationale `o9atitudine!`. Materialele se regasesc afisate la nivel national in : Primarii, Consilii Judetene, Prefecturi, Institutii de Invatamant, Aeroporturi, Sectii de Politie, etc.
 3. Postati apoi, fotografia realizata, pe www.facebook.com/infocons;

DE RETINUT! Pozele trebuie sa fie decente pentru a primi acceptul de a fi postate pe pagina de Facebook. InfoCons – InfoCons isi rezerva dreptul de a nu accepta postarea fotografiilor indecente, ori care contravin legilor morale.

 1. Invitati-va prietenii sa va aprecieze (sa va dea `Like`) pozele/lor postate de voi
 2. Perioada de desfasurare a concursului este 1 iunie – 1 decembrie 2014. La finalul concursului, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons va premia doua categorii de fotografii: fotografia care primeste cele mai multe like-uri si cea mai originala fotografie.

Fotografia care va avea cele mai multe like-uri la data de 1 decembrie 2014 ora 00.01, va fi declarata automat castigatoarea unuia dintre premiile de mai jos (categoriile de premii nu se pot cumula sau imbina – se poate alege doar premiu pentru adult sau premiu pentru copil, fiecare categorie continand mai multe obiecte):

Premiu adult:

 • Geanta voiaj Kappa;
 • Tricou personalizat InfoCons marca Puma;
 • Set de DVD-uri Discovery `Prin gaura de vierme`cu Morgan Freeman;
 • Minge de baschet Kappa
 • Pachet servetele fine cu eroi de poveste
 • Ceas sport Kappa

Premiu junior:

 • Ghiozdan Garfield;
 • Rechizite Garfield : set creioane, set 4 radiere, caiet matematica A5, caiet dictando A5, caiet biologie 24 de file, caiet muzica 24 de file, caiet geografie 24 de file, abtibilduri, caiet dictando A4
 • DVD enciclopedie junior `Pasi spre cunoastere` : numerele 15, 20 si 9;
 • Carte Disney Bambi;
 • Carte Disney Povestea jucariilor 3;
 • Carte Disney Ariel in cautarea comorii – carte cu papusa si accesorii,
 • Carte `Piratii din Caraibe – Calatorie spre capatul lumii` – carte cu busola
 • Jucarie plus Garfield;
 • Set reviste benzi desenate Garfield;
 • Pachet servetele fine cu eroi de poveste;

In data de 7 decembrie 2014, va fi anuntat cel care a castigat premiul de originalitate.

ATENTIE! InfoCons – InfoCons premiaza toti consumatorii care transmit o fotografie acceptata si postata pe www.facebook.com/infocons, acestia vor primi calitatea de membru simpatizant standard al organizatiei (http://www.protectia-consumatorilor.ro/membri-simpatizanti/) si acces la site-ul de teste comparative (http://www.teste-comparative.ro/) pentru o perioada de 3 luni.

Pentru a intra in posesia premiilor toti concurentii trebuie sa ne transmita la adresa de e-mail: concurs@infocons.ro urmatoarele informatii:

Premiile se ridica de la sediul Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, din strada Negru Voda, nr. 3, sector 3, Bucurestisau, la solicitarea castigatorului, premiile pot fi trimise prin posta.

InfoCons este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 12617/05.10.2009.

20150613_Concurs

Locații Diseminare Materiale: Descarcă lista în format PDF

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal