In perioada 22 -27 iunie 2015 se desfasoara in Tabara Delfin, din Navodari, judeţul Constanţa faza finala a celei de-a a XIII-a editii a Concursului National scolar pe teme de protectia consumatorului “Alege!Este Dreptul tau!`, ce se adreseaza elevilor scolilor generale si elevilor de liceu.

Concursul este organizat de, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, InfoCons – InfoCons, Ministerul Educatiei Nationale si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Anul acesta tema Concursului a fost : Dreptul consumatorilor la hrana sanatoasa. Tema pentru eseu : Sa invatam sa mancam sanatos (pentru elevii din invatamantul liceal) si Tema pentru desen: Hrana sanatoasa pentru copii (pentru elevii din clasa pregatitoare – clasa a VIII-a).

Structura Concursului :

Etapa pe scoala :

– desfasurarea concurslului pana la data de 12 martie 2015;

– Transmiterea desenelor/etichetelor/rezultatelor castigatoare catre Inspectoratele Judetene Scolare pana la data de 17 martie 2015

Etapa judeteana :

– Desfasurarea concursului : 4 aprilie 2015;

– Transmiterea desenelor/etichetelor/rezultatelor castigatoare la A.N.P.C : 10 aprilie 2015.

In Tabara de la Navodari participa la faza finala 88 de elevi din clasele IX-XI si 13 cadre didactice.

Astazi , 23 iunie 2015 se desfasoara concursul individual: test grila si se sustin eseurile.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Alege!Este Dreptul tau! 10986873_860732610646688_8067912497385103126_n

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal