de lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuala.Evenimentul a avut loc la Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie incepand cu ora 11.00.

Au luat cuvantul : doamna Monica POP – Procuror sef serviciu – Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie , domnul Tiberiu Mihail Nitu – prim adjunct al Procurorului General al Parchetului de pe
lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, domnul Gabriel Turcu – Presedinte al Asociatiei Anti-Contrafaceri (REACT Romania ), Dumitru Dragos – Director Adjunct – Institutul National al Magistraturii, etc.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal