Compendiu interdisciplinar de psihologie judiciară – analiză comportamentală – victimologie

Prezenta lucrare, Compendiu interdisciplinar de psihologie judiciară – analiză comportamentală – victimologie. Psihologie victimală – criminalistică, este prima de acest gen din perimetrul universitar academic românesc, actualitatea, realismul și pragmatismul lucrării rezultând din experiența practică și documentarea personală a autorilor, fapt pentru care noi înțelegem să o protejăm prin exercitarea drepturilor noastre intelectuale.

În acest sens, recomandăm responsabilitate eleganță și decență în utilizarea conținutului și formelor de preluare a informațiilor pe care prezenta operă le conține, orice demers în acest sens făcându-se exclusiv cu acordul colegial exprimat prin scris de creatorii prezentei opere.

prof. univ. cd. Butoi Tudorel

Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României

Compendium interdisciplinar de psihologie judiciară – Analiză comportamentală – Victimologie – Psihologie victimală – Criminalistică / Butoi B. Tudorel, Mîndrilă Dănel, Ionescu Cristian, …. –

Cristian : Editura P.B.S., 2019
Conţine bibliografie
ISBN 978-606-94695-0-7

I. Butoi, Tudorel
II. Mîndrilă, Dănel
III. Ionescu, Cristian

343.9
159.9

Autori :

  • Prof. univ. dr. Tudorel Butoi
  • Mîndrilă Dănel
  • Ionescu Cristian
  • Morar Robert
  • Ciobanu Mariana
  • Butoi Ioana Teodora
  • Mierlea Sorin
  • Butoi Alexandru
  • Puț Cătălin Gabriel

Deschide cartea într-o filă nouă

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal