Comisarul Navracsics găzduiește al doilea Summit european pentru educație

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Comisarul Navracsics găzduiește al doilea Summit european pentru educație

Pe 26 septembrie, va avea loc cel de-al doilea Summit european pentru educație la Bruxelles. Evenimentul de o zi va fi găzduit de Tibor Navracsics , comisar pentru educație, cultură, tineret și sport.

Această a doua ediție se va concentra pe profesia de profesor – care are un rol esențial în construirea unui adevărat Spațiu European de Educație până în 2025. Discuțiile vor aborda, printre multe subiecte, provocările cu care se confruntă profesorii, legate de factori precum recunoașterea, prestigiul, formarea. , autonomie și demografie. Ședințele vor explora soluții la probleme specifice precum utilizarea de noi tehnologii în clasă, predarea în mediul rural și promovarea valorilor comune în educație.

Citește și:

Rechizitele si uniformele scolare verificate de comisarii ANPC

În cadrul Summit-ului, comisarul Navracsics va prezenta monitorizarea educației și formării pentru anul 2019. Ediția din acest an a raportului emblematic al Comisiei privind educația se concentrează pe profesori și se bazează, printre altele, pe cele mai recente rezultate ale Organizației pentru cooperare și dezvoltare economică (OCDE) Studiu internațional pentru predare și învățare.

Sursa: Comisia Europeana

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu