Colaborare A.N.P.C.P.P.S. Romania – Enel Romania in cadrul Campaniei “Inchide! Stinge! Recicleaza!”

In cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare a Consumatorilor – “Inchide! Stinge! Recicleaza!`, InfoCons – InfoCons, cu sprijinul Enel Romania, a diseminat materiale informativ – educative prin intermediul facturilor de energie electrica emise pentru clientii Enel din Bucuresti, pana in prezent fiind transmise peste 480.000 de astfel de materiale.

Aceste proiect a fost realizat in cadrul activitatilor desfasurate cu ocazia celebrarii Zilei Mondiale a Protectiei Consumatorilor – 15 martie 2014.

Scopul Campaniei “Inchide! Stinge! Recicleaza!` este acela de a contribui la cresterea nivelului de constientizare si informare a consumatorilor din Romania cu privire la consumul durabil, la micile schimbari ale modului actual de viata, care pot produce mari efecte benefice in viitor.

Totodata, aceste materiale informativ – educative au fost diseminate si in cadrul actiunilor pe care InfoCons -InfoCons le-a intreprins cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor:

  • Magazinele Ls Travel Romania (Inmedio, Relay, 1 Minute, Voyage Cafe, So Coffe, Le Cafe Inmedio);
  • Magazinele Mobexpert din Bucuresti;
  • Baneasa Shopping City;
  • Farmaciile Catena;
  • Reteaua McDonald’s;
  • Aeroportul International Henri Conada Bucuresti;
  • Targul International de Medicina si Farmacie Rommedica – Romexpo;
  • Ziua Politiei Romane;
  • Targul de Nunti Mariage Fest.

In cadrul acestei campanii, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons contribuie, cu sprijinul Enel Romania, la informarea populatiei cu privire la consumul rational de energie electrica, adresand consumatorilor un indemn menit sa sublinieze nevoia de reconsiderare personala a felului in care ne raportam la utilizarea resurselor.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal