Certificat de participare la seminarul de instruire, informare si constientizare in cadrul proiectului ‘Studiu privind modalitatile de promovare la nivel national a sistemului UE de management de mediu si audit (EMAS) si de incurajare a participarii volunatare a organizatiilor in cadrul EMAS, conform legislatiei europene in domeniul EMAS si a schemei comunitare de acordare a etichetei EU ecologice, asumate prin preluarea regulamentului parlamentului european si al consiliului (CE) nr. 66/2010 din 25 noiembrie 2009 privind eticheta ecologica’, organizat de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice prin Directia Evaluare Impact si Controlul Poluarii.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal