Celebrul motan a devenit simbolul campaniei de educare pentru o9atitudine! lansata de 1 iunie, cu sprijinul Revistei Garfield

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Celebrul motan a devenit simbolul campaniei de educare pentru o9atitudine! lansata de 1 iunie, cu sprijinul Revistei Garfield

De asemenea, InfoCons lanseaza Centre de Informare a Consumatorilor in incinta farmaciilor Plafar si Centrofarm,  din intreaga tara. Profesorul `Garfield` va oferi premii copiilor care vor veni insotiti de parinti in farmaciile Centrofarm si Plafar din Afi Palace Cotroceni si Mall Baneasa.

Asociatia de consumatori  este partener oficial in cadrul evenimentului organizat de Muzeul National al Satului, `Dimitrie Gusti`.  Aici, cei mici ne vor incanta cu momente de dans, poezie si cu expozitiile de pictura, iar la final toti copiii vor primi premii din partea A.N.P.C.P.P.S. Romania.

Reprezentantii asociatiei de consumatori InfoCons vor fi prezenti si la evenimentul organizat de Ministerul Administratiei si Internelor – `Ziua Portilor Deschise`, unde vor imparti materiale educativ-informative pe diferite teme de interes, iar celor mici, prezenti la eveniment, le vor oferi dulciuri si jucarii.

Asociatia de consumatori a oferit si copiilor orfani din Casa “Lidia` – Domnesti – Ilfov dulciuri si cadouri cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Activitati dedicate celor mici vor avea loc si la Brasov, la Liceul Teoretic `Johannes Honterus` unde se va derula evenimentul `Noi si Europa`, participanti fiind elevii clasei a III – a. In cadrul acestei activitati interactive copiii vor afla informatii interesante despre Uniunea Europeana iar la sfarsit vor primi premii si diplome.

De asemenea, in incinta Filialei pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene `George Baritiu` Brasov, va avea loc expozitia de pictura cu tema `Magia culorilor`, in cadrul careia participantii vor fi premiati.

Reprezentantii InfoCons vor participa si  la festivitatea organizata de catre Gradinita cu program prelungit nr. 17 `Martinica`, din Brasov, unde se vor oferi dulciuri si premii celor mici.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine! – este o organizatie care asigura expertiza independenta pentru protectia consumatorilor.

Fotografii de la evenimente:

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu