Aplicatia Gratuita InfoCons Protectia Consumatorilor
Aplicatia Gratuită InfoCons Protectia Consumatorilor

Cat cheltuie Primariile Resedinta de Judet din Romania pentru serviciile de deszapezire si intretinere drumuri?

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Cat cheltuie Primariile Resedinta de Judet din Romania pentru serviciile de deszapezire si intretinere drumuri?

Primaria Satu Mare a cheltuit peste 35 mil de lei in ultimii 3 ani

            Bucuresti, 04 martie 2014 – In perioada ianuarie-februarie 2015, InfoCons – InfoCons a realizat un studiu comparativ privind situatia costurilor serviciilor de deszapezire si intretinere drumuri pentru perioada 01.06.2012 -01.01.2015 din cadrul Primariilor Resedinta de Judet din Romania.

55 % din institutiile mentionate au raspuns la acest studiu.

Primaria Zalau este singura institutie care a raportat ca nu a cheltuit bani cu serviciile de deszapezire si intretinere drumuri deoarece acestea sunt responsabilitatea SC Citadin Zalau SRL prin contract de delegare de gestiune.

13,63 % dintre Primariile respondente si care au achizitionat serviciile mentionate au folosit metoda licitatiei publice, pe cand restul de 86,37% au optat pentru atribuirea directa, negocierea, concesiunea, delegarea sau asocierea.

Pretul platit de Primaria Botosani pentru serviciile de deszapezire si intretinere drumuri include si serviciile de salubrizare.

Primaria Satu Mare a cheltuit cei mai multi bani pe serviciile mentionate si anume 36,653,000 lei iar Primaria Resita a cheltuit cei mai putini, mai exact 153,760 lei.

Cheluieli Primarii Resedinta de Judet_deszapezire

           Despre: InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

            Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal