Aplicatia Gratuita InfoCons Protectia Consumatorilor
Aplicatia Gratuită InfoCons Protectia Consumatorilor

Campania Internationala protectia consumatorilor – Umbrella

  1. Acasă
  2. Campanii
  3. Campania Internationala protectia consumatorilor – Umbrella

Campania Internationala pentru protectia consumatorilor -Umbrella, este o Campanie ce aduna sub acesta umbrela la nivel international tot ceea ce inseamna protectia consumatorilor, indiferent de domeniu de aplicare.

Campania are drept scop informarea, educarea si consilierea consumatorilor prin apararea drepturilor pe care acestia le au, atat la nivel local, national, european si international.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal