Campania de educare si informare a consumatorilor “o9atitudine!” – Ce trebuie sa faceti in caz de calamitate!

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Campania de educare si informare a consumatorilor “o9atitudine!” – Ce trebuie sa faceti in caz de calamitate!

Campania de educare si informare a consumatorilor  “o9atitudine!`
Ce trebuie sa faceti in caz de calamitate!

Cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor,  InfoCons  – InfoCons, in parteneriat cu Fokus Life, divizie a Fokus Digital Services, lanseaza site-ul www.calamitate.ro.

In cadrul acestui site se regasesc informatii utile despre dezastrele naturale, dupa cum urmeaza:

• Cum sa va pregatiti pentru eventualitatea unei calamitati?
• Ce se recomanda sa faceti in timpul calamitatii, in functie de locul concret in care va gasiti – in casa, pe strada, in masina, in metrou etc.? 
• Ce trebuie sa faceti dupa ce evenimentul s-a terminat?
• Cum procedati daca ati ramas blocat in urma cutremurului?
• Cum scoateti o victima de sub daramaturi?

Cunoasterea raspunsurilor la aceste intrebari va permite sa intampinati cu calm un astfel de eveniment dramatic si sa luati masurile optime pentru a asigura supravietuirea dvs. si a celor dragi.

In cadrul site-ului www.calamitate.ro exista posibilitatea achizitionarii de produse utile in caz de dezastre naturale: Trusa de supravietuire in caz de calamitate.

 8% din pretul de achizitie a acestor produse se directioneaza catre Campania  “o9atitudine!`.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din România cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal