Cadouri pentru Dragobete? InfoCons îți este alături!

Cu ocazia Dragobetelor, InfoCons este alaturi de tine si iti pune la dispozitie cu titlu gratuit Aplicatia InfoCons atat pentru telefoanele cu android cat si pentru cele cu IOS.

Poti cumpara cadourile dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie sa fii atent la ofertele prezentate si mai ales trebuie sa-ti cunosti drepturile! Examineaza cu atentie ofertele comerciantilor, analizeaza `chilipirurile` oferite pe site-uri in aceasta perioada.

Infocons este alaturi de consumatori prin alegerea produselor si serviciillor in cunostinta de cauza accesand aplicatia ce se descarca gratuit:

banner-appstorebanner-google-play

Printr-o simpla scanare a codului de bare a produsului dorit puteti obtine informatii care va pot ajuta la alegerea produsului, aplicatie in care regasiti informatii a peste 16.000 de produse incepand de la produse alimentare, cosmetice pana la produse electronice si electrocasnice.

“Ajuta-ne sa te ajutam! Impreuna putem cu adevarat sa avem acces la produse de calitate si drepturile noastre sa fie respectate in calitate de consumatori europeni cu o9atitudine!`

Sorin Mierlea

Totodata pentru a veni in sprijinul agentilor economici, InfoCons a lansat site-ul www.telefonulconsumatorului.ro de unde acestia isi pot descarca cu titlu gratuit, pentru a fi afisate la vedere in conformitate cu legislatia nationala, placutele cu numerele de informare pentru consumatori.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Nu uita! Cere bonul fiscal! Ia atitudine! Daca vrei sa faci o sesizare suna la 0219615 sau acceseaza www.infocons.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal