Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

SUINELE sunt o subfamilie de paricopitate care cuprinde mai multe genuri și specii de porci sălbatici, precum și porcii domestici proveniți din aceștia. Animalul care face parte din această subfamilie se numește suină.

Atenție la câtă șuncă de suine consumați deoarece, consumată în cantități foarte mari, nu este benefică pentru sănătatea noastră.

Ca de obicei, citiți eticheta cu mare atenție. Spre exemplu, în cazul unor tipuri de șuncă de Praga, fiți atenți dacă conțin șorici, adică o sursă de grăsimi saturate care duc la boli cardiovasculare, ori proteine din lapte, zer sau soia.

Ingredientele sunt în ordine descrescătoare: primul ingredient este în cantitatea cea mai mare iar ultimul în cantitatea cea mai mică.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal