Profilaxia este ansamblul măsurilor medico-sanitare care se iau pentru prevenirea apariției și a răspândirii bolilor.

Vă amintim că asigurările de sănătate acoperă o parte din serviciile medicale profilactice. Fiți consumatori cu o9atitudine și alegeți să preveniți eventuale îmbolnăviri prin vizite regulate la medic, analize și testări preventive.

De asemenea, în contextul pandemiei de COVID-19, vă recomandăm, pe cât posibil, să cooperați cu măsurile profilactice recomandate de autorități pentru a evita infectarea cu noul coronavirus. Prevenția e cel mai bun tratament.

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu