A achiesa sau a accepta condițiile dintr-o acțiune juridică, un contract, a renunța la atacarea unei hotărâri judecătorești (conform DEX).

Vă recomandăm să citiți cu atenție orice contract înainte de a-l semna și să nu uitați că prin semnarea lui achiesați la condițiile pe care acesta le presupune. În mod particular, în cazul magazinelor de îmbrăcăminte și încălțăminte preferate de dumneavoastră, consultați, înainte de a cumpăra, politica magazinului legată de condițiile în care puteți, spre exemplu, returna produsele. Nu uitați, chiar dacă nu semnați nimic, în acest caz, achiziționarea unui anumit produs reprezintă achiesarea, în fapt, la politica magazinului.

Fiți consumatori cu o9atitudine!!!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal