Asociația InfoCons și Teatrul Metropolis anunță lansarea celei de-a treia etape a Campaniei `o9atitudine pentru cultură!`.

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Asociația InfoCons și Teatrul Metropolis anunță lansarea celei de-a treia etape a Campaniei `o9atitudine pentru cultură!`.

Prin campania `o9atitudine pentru cultură!` se dorește redobândirea valorii culturale și readucerea în spațiul public a tot ce constituie identitatea României și a românilor deopotriva. Campania are ca prim obiectiv creșterea nivelului de educare și informare a cetățenilor cu privire la cunoașterea operelor de artă românești indiferent de forma de exprimare a acestora, cât și a spectacolelor de teatru și a actorilor români, dar și perpetuarea elementelor culturale ce formează istoria unei națiuni.

În faza a doua a proiectului au fost diseminate noi seturi ce cuprind cate 34 de portrete cu actori celebri în diferite locații din Municipiul București, precum unități de învătământ și administrative, urmând ca pe viitor proiectul să se extindă la nivel național.

Puteți urmări mai multe informații despre campanie și evoluția materialelor diseminate pe pagina dedicată: http://o9atitudine-pentru-cultura.infocons.ro.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu