Asociația InfoCons partener în cadrul evenimentului `CULTUREurope – celebrating the diversity and richness of our European heritage`

Centrul de Informare Europe Direct (CIED) Bucureşti şi Institutul European din România (IER) organizează un eveniment dedicat aniversării Zilei Europei și anului European al Patrimoniului Cultural, intitulat CULTUREurope – celebrating the diversity and richness of our European heritage `.

Citește și:

EU SUNT CETATEAN EUROPEAN SI AM DREPTURI

În calitate de partener, Asociația InfoCons, este alături de Institutul European din România asigurând o parte din premii și înformând consumatorii europeni cu materiale informativ – educativ.

Evenimentul se va desfășura în fața Bibliotecii centrale Universitate și a Centrului Infoeuropa, din jurul statuii Regelui Carol, între orele 12:30 – 16:20.

Citește și:

Ştiaţi că… Ciocolata şi produsele din cacao

Scopul evenimentului, este stimularea unei cetăţenii active în comunitatea locală, obiectivul CIED București din cadrul IER fiind acela de a aduce informaţia europeană cât mai aproape de public și de a promova spiritul și valorile europene.

Citește și:

Prețuri și plăți

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal