Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

Ce tip de apă consumăm? Cea de la robinet? Apa minerală necarbogazeificată plată? Apa de izvor? Apa de masa? O groază de denumiri, tipuri, branduri…de nici nu mai știm și nu mai înțelegem nimic. Eu aș vrea să beau apă… și am înțeles că nu mai există doar apă.

Așadar, ce facem? Cum alegem? Ce alegem? Cine ne poate ajuta? Cine ne sfătuiește?

InfoCons este alături de tine. Verifică secțiunea de teste comparative din site-ul InfoCons sau aplicația InfoCons și decide tu pentru tine ce apa vrei sa bei.

Alătură-te nouă și ajută-ne să putem continua să ajutăm!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal