A.N.P.C.P.P.S. Romania, premiul de excelenta cu o9atitudine!

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. A.N.P.C.P.P.S. Romania, premiul de excelenta cu o9atitudine!

Cu aceasta ocazie a avut loc si decernarea ‘Premiilor de excelenta IER’, ceremonie
aflata la cea de-a doua editie. Anul 2011 a fost declarat Anul European al Voluntariatului si IER si-a indreptat atentia catre societatea civila reprezentata de organizatiile nonguvernamentale.
Din cele peste 60 de ONG-uri selectate initial, au ramas doar 14 care au fost premiate, pe baza unor criterii cum ar fi: vizibilitate pe piata, credibilitatea in randul cetatenilor si programele desfasurate de-a lungul anului 2011.
Printre acestea 14 asociatii premiate s-a regasit si Asociatia Nationala pentru Protectia consumatorilor si Promovarea Programelor din Romania. A.N.P.C.P.P.S. Romania a primit premiul de excelenta pentru “contributia la promovarea spiritului si valorilor europene`.
    Pe acesta cale, A.N.P.C.P.P.S. Romania vrea sa multumeasca tuturor membrilor, sutinatorilor dar si reprezentantiilor media care i-a ajutat in promovarea programelor pe care Asociatia le are in desfasurare!
        Pentru mai multe informatii privind programele noastre de protectia consumatorilor, viziteaza acum pagina noastra de Facebook “ Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor o9atitudine` sau site-ul www.protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu