A.N.P.C.P.P.S. Romania- „o9atitudine!”, partener al Taberei de Creatie – „Vara pe ulita”

incepand cu orele 12:00 in cadrul Taberei de Creatie – `Vara pe ulita`. Participantii Taberei sunt copiii care iau parte la diverse activitati educative atat teoretice, cat si practice.

Pe parcusul seminarului copiii au fost stimulati sa raspunda intrebarilor de preventie. Subiectul, educatia rutiera, a fost atat pe placut copiilor pentru ca pot invata interactiv prin intermediul discutiilor si a filmuletelor, cat si pe placul adultilor prezenti care se bucura de existenta unui asemenea curs pentru siguranta celor mici. La sfarsitul acestui program, toti copiii au primit cadouri din partea A.N.P.C.P.P.S. Romania.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategilor din Romania este partener al Muzeului National al Satului `Dimitrie Gusti` in cadrul Taberei de Creatie – `Vara pe ulita` ce are loc in perioada 4 iulie- 13 august.

Prin sustinerea acestor programe, A.N.P.C.P.P.S. Romania se implica direct in educarea si informarea consumatorilor viitorului. Mai mult, dorim sa acordam o atentie deosebita copiilor pentru ca ei sunt consumatorii de maine.

Vizitati acum pagina noastra de Facebook “ Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor o9atitudine`pentru a vedea mai multe poze de pe durata intregului proiect `Tabera de Creatie- `Vara pe ulita`.

Mentionam ca Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategilor din Romania este organizatie neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal