A.N.A.T Partener InfoCons – asociatie de consumatori

Doresc Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorului si Promovarea Programelor si Strategiilor – A.N.P.C.P.P.S. Romania –  asociatia partenera si prietena a ANAT, multi ani inainte si mult succes cu prilejul implinirii a 9 ani de activitate care au creat premisele pentru o 9atitudine in mentalitatea consumatorului roman!

De la infiintare si pana in prezent, A.N.P.C.P.P.S. Romania a reusit sa devina, prin programele si proiectele dezvoltate, multe dintre ele in premiera absoluta in Romania, o autoritate reala in domeniul atat se sensibil si de vast al Protectiei Consumatorilor.

Obiectivul de a ajuta consumatorul sa decida in cunostinta de cauza este perfect slujit prin adevarurile valoroase despre produsele si serviciile  din Romania, la ale caror standarde de conformitate asociatia dumneavoastra vegheaza permanent!

Prin incurajarea competitiei oneste si prin protejarea consumatorilor impotriva riscului de a achizitiona si folosi produse de calitate indoielnica, contribuiti in mod direct la promovarea valorii si a calitatii in societatea romaneasca si la generarea unei noi mentalitati, lucru care ne onoreaza ca prieteni si parteneri.

Cu aleasa pretuire,
Corina Martin
Presedinte ANAT

Aprilie 2012

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal