AMDOR alaturi de Asociatia de Consumatori cu o9atitudine!

Am avut privilegiul ca inca din primele luni de activitate ale Asociatiei Multiplicatorilor de Discuri Optice din Romania (AMDOR) sa stabilim un parteneriat de succes cu InfoCons in cadrul Campaniei de Educare si Informare a Consumatorului Roman privind contrafacerea si pirateria.

Experienta celor 9 ani de activitate si impactul programelor derulate in cadrul campaniei “o9atitudine`  sunt argumete clare ale importantei si necesitatii unei strategii de stimulare si reorientare atat a consumatorilor dar si a producatorilor si furnizorilor de servicii din Romania  catre o atitudine activa si responsabila.

Va felicit in numele tuturor membrilor AMDOR pentru eficienta si impactul deosebit al activitatii dumneavoastra si va asigur de tot sprijinul nostru in sustinerea si promovarea urmatoarelor campanii.

Zoltan Tussai

Presedinte AMDOR

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal