Alex Jurconi – Presedinte PRO AGRO InfoCons Protectia Consumatorilor 14 iulie 2014

Alex Jurconi - Presedinte PRO AGRO - Testimonial - InfoCons - Protectia Consumatorilor

‘Cu ocazia implinirii a 10 ani de la noua atitudine, felicit Asociaţia Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor .pentru efortul depus in slujba consumatorului roman.‎

 Apreciez in mod deosebit activitatea desfasutata in toti acesti ani, convins fiind ca profesionalismul dovedit se va mentine si pe viitor.

De-a lungul colaborarii intre Federatia Nationala PRO AGRO si  Asociaţia Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoCons,  am constatat ca “9a atitudine` promovata reprezinta de fapt insumarea dorintelor si necesitatilor consumatorilor romani, care au ajuns, urmare a actiunilor intreprinse, la stadiul de consumatori Europeni.

Sustinem in continuare procesul de informare si promovare a calitatii intreprins de A.N.P.C.P.P.S. si va asiguram de tot sprijinul nostru pentru atingerea obiectivelor propuse’.

dlui. Presedinte PRO AGRO, Alex Jurconi

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal