Alertă privind rechemarea produsului de tip sos de maioneză

InfoCons aduce la atenția consumatorilor rechemarea produsului Regal Sos Maioneză 420 g.

rechemare maioneza

În cele ce urmează este redat comunicatul oficial:

„Motivul rechemării de pe piață a lotului de mai sus este legat de prezența oxidului de etilenă într-unul din ingredientele (guma xantan) utilizate la fabricarea acestui produs.

Producătorul consideră că nu există nici un risc pentru sănătatea consumatorilor, dar din respect pentru aceștia, a decis rechemarea acestui lot de produs pentru a elimina orice fel de suspiciune. Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme.

Persoanele care au achiziționat aceste produse și doresc rambursarea acestora au posibilitatea să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat și pe baza bonului fiscal până la data de 15.11.2021.

Pentru sănătatea și siguranța consumatorilor noștri vom continua să monitorizăm situația, vom analiza produsul de mai sus la un laborator acreditat și îi vom informa în mod corespunzător.”

Din grijă față de consumatori, se recomandă clienților care au achiziționat produsele având loturile mentionate mai sus sa NU le consume, ci să le returneze în oricare magazin Selgros Cash & Carry SRL, METRO CASH & CARRY ROMANIA  SRL, JUHANIO și CORA.

Sursa: A.N.S.V.S.A.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal