Afla cum sunt cheltuiti banii institutiilor publice!

          In cadrul Studiului au fost chestionate institutii precum: Regia Autonoma de Transport Bucuresti, Scoala de Arta, Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, Teatrul Ion Creanga, Teatrul Masca,  Biblioteca Metropolitana, Directia Generala de Politia Locala, Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti, Centrul de Protectie a Plantelor Bucuresti, Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane, Gradina Zoologica, Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (a preluat Administratia pentru Supravegherea Cainilor Fara stapan desfiintata la 31.08.2010), Directia Generala de Asistenta Sociala, Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, Directia Generala de Evidenta a Persoanelor si Administratia Fondului Imobiliar.

           Acest Studiu a fost realizat in baza legii 544/2001, in perioada februarie 2011 – octombrie 2011, in cadrul Studiului National privind reducerea risipei si mai buna gestionare a banului public, privind  cheltuielile institutiilor subordonate Primariei Municipiului Bucuresti,

          Afla exact care este numarul de angajati si care sunt sumele cheltuite de fiecare institutie in parte in domenii precum energie electrica, energie termica, apa, salubritate, carburanti, asigurari de tip RCA si CASCO, abonamentele la telefonie, internet si televiziune si la diverse publicatii.

          Pentru mai multe informatii despre acest Studiu privind cheltuielilor institutiilor subordonate Primariei Municipiului Bucuresti, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro, sectiunea Studii!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal