Fiind parteneri egali intr-o societate de consum din ce in ce mai bombardata de tot felul de produse, la aniversarea majoratului va multumesc pentru implicare in educarea corecta a noastra, a tuturor consumatorilor. Mi-as permite sa ca compar cu o mama grijulie a unuei familii cu 22 de milioane de copii, o mama atenta intodeauna la alegerea produselor sanatoase, la educatie, la cunoastere. Multi ani frumosi impreuna!

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal