Evenimente organizate de InfoCons sau la care a participat:

01.06.2014 – Reprezentantii InfoCons – InfoCons au fost prezenti in cursul zilei de ieri, 01 iunie 2014, in cadrul evenimentului organizat de Muzeul Naţional al Satului `Dimitrie Gusti` cu ocazia Zilei de 1 Iunie .

Reprezentantii InfoCons – InfoCons au oferit copiilor prezenti produse constand in: jucarii, reviste Garfield si materiale informative educative realizate pe diferite teme;

01.06.2014 -reprezentantii InfoCons – InfoCons au fost prezenti in cadrul evenimentul organizat de Ministerul Administratiei si Internelor cu ocazia Zilei de 1 Iunie – `Ziua Porţilor Deschise pentru Copii` ce a avut loc la sediul M.A.I in intervalul orar 10.00 -13.00.

Reprezentantii InfoCons au oferite celor peste 2.000 de copiii produse constand in: dulciuri, jucarii, reviste Garfield si materiale informative educative realizate pe diferite teme.

Toate materialele mentionate mai sus au fost oferite in cadrul standurilor Partenerilor organizatiei : Directia de Ordine Publica din Bucuresti si Institutului de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii.

01.06.2014 –InfoCons – InfoCons a participat in calitate de partener la evenimentului organizat de Asociatia Bright Future din Brasov unde a oferit copiilor participanti la diferitele activitati (ateliere de creatie, jocuri in aer liber, teatru, dans, muzica, etc.), premii constand in jucarii, reviste Garfield, articole de imbracaminte si materiale informative educative pe diferite teme de protectia consumatorului.

Evenimentul a avut loc in Parcul Tractorul din Brasov, in intervalul orar 10.00 – 19.00 (http://eduforlife.info/ludix-de-ziua-copilului/).

02.06.2014 – reprezentantii InfoCons – InfoCons au participat la activitatiile cultural sportive organizate de Scoala Gimnaziala nr. 3 Stoenesti, judetul Giurgiu. In cadrul acestor activitati a fost organizata « Cupa Prieteniei » in cadrul careia s-au desfasurat meciuri de fotbal si handbal precum si o piesa de teatru.

Tuturor elevilor participanti le-au fost oferite jucarii, dulciuri, reviste Garfield si materiale informativ educative pe diferite teme de protectia consumatorilor.

1.06.2014 – eprezentantii InfoCons – InfoCons au oferite diverse produse elevilor Scolii Generale din Moeciu de Sus , judetul Brasov cat si copiilor de la Gradinita din Moeciu de Sus.

Copii au primit din partea organizatiei cu ocazia Zilei de 1 Iunie, reviste Garfield, dulciuri, articole de imbracaminte, jucarii si materiale informativ educative pe diferite teme de protectia consumatorilor.

03.06.2014 – domnul Sorin Mierlea – Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la evenimentul organizat de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor “ANSVSA – 10 ani de excelenta in domeniul sanitar-veterinar si al sigurantei alimentelor`. Evenimentul are loc la Palatul Parlamentului, Sala I.C. Bratieanu.

04.06.2014 – domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons -InfoCons participa prin sustinerea unui discurs la Conferinta Nationala a Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate – editia a VI-a.

Domnul Sorin Mierlea va sustine o prezentare avand ca titlu “Calitatea produselor definite de securitate, impact direct asupra consumatorului`

Conferinta are loc la Hotel Athenee Palace Hilton, avand ca tema “Criteriul pretului minim versus calitatea in serviciile de securitate`.

10.06.2014 – domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons – InfoCons va participa prin sustinerea unui mic discurs la evenimentul avand ca titlu “ATENA – Asistenta Tehnica si Educationala la Nivel National pentru Actiuni de combatere a discriminarii in companiile din industria gazelor`.

Evenimentul este organizat de Federatia Sindicatelor “Gaz Romania` si Asociatia pentru Educatie si Natura la Hotel Athenee Palace Hilton, sala “Regina Maria`.

11-13.06.2014 – o delegatie a Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons se afla la Madrid , Spania pentru a participa la conferinta Primul Dialog Regional intre Societatea Civila si Industrie din cadrul Proiectului European COBALT.

In cadrul Proiectului European COBALT, InfoCons – InfoCons este partener alaturi de University of Economics of Business-Institutul de Management al Sustenabilitatii din Viena (Austria), Institutul Ecologic Gemmeinnutzige GmbH din Berlin (Germania), Universitatea Tehnologica din Lulea (Suedia), Departamentul de Inginerie a Mediului si Resurselor Naturale și TECNOMA, S.A. din Madrid (Spania

14.06.2014 – reprezentantii InfoCons – InfoCons au participat la cea de-a III – a editie a Festivalului de Arte pentru copii THE JOY of LIFE. Evenimentul a avut loc la sala ArCuB de pe strada Batistei din Bucuresti.

Anul acesta au participat la festival peste 800 de copii talentati, care au dansat, au cantat sau au interpretat diferite roluri in piese de teatru.

InfoCons -InfoCons a fost si anul acesta Partener al acestui Festival, oferind celor prezenti dulciuri, reviste Garfield si materiale informative educative.

InfoCons -InfoCons a primit un tofeu si o diploma pentru sustinerea si implicarea in cadrului acestui Festival.

15.06.2014 – A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a participat in calitate de Partener in cadrul evenimentului ce a avut loc in Parcul Tractorul din Brasov un eveniment dedicat copiilor – Ludix. Evenimentul a fost organizat de Asociatia Culturala Museion Ludix inseamna bucurie, joaca, energie, natura, creativitate, arta, copilarie..

In cadrul evenimentului copii au participat la diferite activitati: teatru, ateliere de creatie, muzica, dans, sport, jocuri in aer liber, lectii de educatie rutiera.

18.06.2014Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a incheiat un Protocol de Colaborare cu Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate, ce are ca obiect consultarea si sustinerea reciproca in initierea si derularea de Programe si Campanii de Educare si Informare a consumatorilor.

20.06.2014 – omnul Sorin Mierlea – Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa prin sustinerea unui scurt discurs la Conferinta Asiguratorilor din Romania – “Piata Romaneasca de asigurari – pe drumul recastigarii increderii`.

Evenimentul este organizat de Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, la Hotel Intercontinental, Sala Ronda.

26.06.2014 – Domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons -InfoCons a participat la sedinta Consiliului National al Federatiei Sindicatelor Gaz Romania, sedinta ce a avut loc in statiunea Mamaia, Hotel Condor.

In cadrul acestei intalniri, Domnul Sorin Mierlea a prezentat Parteneriatul Strategic intre miscarea de protectia consumatorilor si organizatiile sindicale.

Grupuri de Lucru in care InfoCons este membra:

04.06.2014 – Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a participat la sedinta Comisiei de Dialog Social de la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Regionale;

12.06.2014 – reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la sedinta Consiliului Economic si Social;

18.06.2014 – reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export , la sediul Ministerului Economiei;

Newslettere

02.06.2014

Activitati desfasurate de InfoCons – InfoCons cu ocazia Zilei Copilului

03.06.2014

Domnul Sorin Mierlea a participat la evenimentul organizat de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor – 10 ani de excelenta in domeniul sanitar-veterinar si al sigurantei alimentelor

06.06.2014

Concurs “Si eu sustin InfoCons!`

06.06.2014

Numarul unic al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ramane in continuare 0219551 – InfoCons

13.06.2014

InfoCons este alaturi de cei care se deplaseaza in Brazilia la Campionatul Mondial de Fotbal 2014!

19.06.2014

Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate

Aparitii presa:

– 03.06.2014 – Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, dl. Sorin Mierlea, va fi in direct de la ora 8:30 la postul de televiziune Digi24, la emisiunea DigiMatinal, unde va analiza problematica etichetarii sticlelor cu apa minerala.

06.06.2014 – Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Domnul Sorin Mierlea, va fi in direct de la ora 11:00 la postul de televiziune Digi24, unde va analiza problematica consumatorilor in legatura cu pretul energiei.

06.06.2014 – Domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, Sorin Mierlea a acordat un interviu la Prima TV ce va fi difuzat la stirile serii incepand cu ora 18:00, avand ca tema – rezultatele eurobarometrului cu privire la increderea consumatorilor in piata financiar bancara.

06.06.2014 – Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Domnul Sorin Mierlea, va avea o interventie telefonica de la ora 14:00 la 14:30 la postul de televiziune B1 TV, unde va analiza problematica consumatorilor in legatura cu pretul energiei.

11.06.2014 – Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Domnul Sorin Mierlea, a avut o interventie telefonica in jurul orei 16:30 la postul de televiziune Romania TV, unde a analizat problematica consumatorilor cu privire la facturile de energie electrica.

11.06.2014 – Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Domnul Sorin Mierlea, a avut o interventie telefonica la postul de televiziune Realitatea TV, pe tema drepturilor consumatorilor de energie si problematica pagubelor create in piata de energie asupra consumatorului captiv.

13.06.2014 – Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Domnul Sorin Mierlea, a avut o interventie telefonica la postul de televiziune B1 TV, pe tema problematicii consumatorilor in domeniul energiei electrice.

13.06.2014 – Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Domnul Sorin Mierlea, a avut o interventie telefonica la postul de televiziune RomaniaTV, pe tema problematicii consumatorilor in domeniul energiei electrice.

18.06.2014 – Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Domnul Sorin Mierlea, a avut o interventie telefonica la postul de televiziune B1TV, pe tema problematicii consumatorilor in domeniul energiei electrice.

19.06.2014 – Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Domnul Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru postul de televiziune Digi24 TV, in care a informat consumatorii cu privire la produsele agroalimentare;

23.06.2014 – Domnul Sorin Mierlea a fost in direct in intervalul orar 11.00 -11.15 la Radio Romania Antena Satelor pe tema incheierii Parteneriatului cu Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate si importanta educarii si informarii consumatorilor privind produsele de tehnica de securitate;

24.06.2014 – Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Domnul Sorin Mierlea, a fost prezent in cadrul emisiunii difuzate incepand cu ora 21.00 la postul de televiziune TrinitasTV, unde au fost prezentate informatii generale de protectia consumatorilor;

30.06.2014 – incepand cu ora 09:30, domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons a fost in direct la Radio Maria Romania, unde a fost dezbatut subiectul privind calitatea apei potabile de la robinet in Romania.

Monitorizare presa – iunie 2014:

http://www.gazetamunteniei.ro/domnul-sorin-mierlea-a-participat-la-evenimentul-organizat-de-autoritatea-nationala-sanitara-veterinara-si-pentru-siguranta-alimentelor-10-ani-de-excelenta-in-domeniul-sanitar-veterinar-si-al-sigura/

http://www.sanatateabuzoiana.ro/autoritatea-nationala-sanitar-veterinara-si-pentru-siguranta-alimentelor-un-deceniu-de-la-infiintare/#.U5G6dXK1bvY

http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/utile/protectia-consumatorilor-pacaleste-consumatorii-338023

http://www.ziar.com/articol-din-ziar?id_syndic_article=6628546

http://www.presaonline.com/stiri/politica/protectia-consumatorilor-pacaleste-consumatorii-2906483.html

http://www.actualitati.net/high-tech/protec-consumatorilor-consumatorii-1678174

http://www.economica.net/numarul-unic-al-autoritatii-nationale-pentru-protectia-consumatorilor-ramane-in-continuare-0219551_81524.html

http://cronicadefalticeni.com/2014/06/07/numarul-unic-al-anpc-ramane-in-continuare-0219551/

http://www.gazetamunteniei.ro/numarul-unic-al-autoritatii-nationale-pentru-protectia-consumatorilor-ramane-in-continuare-0219551-infocons/

http://oferteproprietari.ro/club/blog/numarul-unic-al-autoritatii-nationale-pentru-protectia-consumatorilor-ramane-in-continuare-0219551/

http://stiri.discard.ro/stiri/numarul-unic-al-autoritatii-nationale-pentru-protectia-consumatorilor-ramane-in-continuare-0219551

http://adevarul.ro/news/societate/numarul-unic-clientii-nemultumiti-reclamatii-ramane-acelasi-0219551-1_539420870d133766a8655ff2/index.html

http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/economie/economia-pe-scurt–147498.html

http://www.ziarelive.ro/stiri/numarul-unic-la-care-clientii-nemultumiti-pot-face-reclamatii-ramane-acelasi-0219551.html

http://www.romaninlume.info.ro/mergi-in-brazilia-ia-si-informatiile-astea-cu-tine/

http://www.gazetamunteniei.ro/miscarea-de-protectia-consumatorilor-a-semnat-un-protocol-de-colaborare-cu-asociatia-romana-pentru-tehnica-de-securitate/

http://www.arts.org.ro/pagini/parteneri.php

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu