Accesibilitatea produselor digitale – O lume digitală mai bună

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Accesibilitatea produselor digitale – O lume digitală mai bună

Anul acesta, tema Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorului, ce are loc pe 15 martie, este `O lume digitală mai bună` (#BetterDigitalWorld). InfoCons, membru cu drepturi depline în organizația Consumers International, sprijină această inițiativă.

23,1 miliarde de produse smart conectate se află în întreaga lume. Practic, putem atribui fiecărei persoane de pe planetă un număr de 3 produse smart.

Acest număr este așteptat să se tripleze până în 2025. Cu toate acestea, prezența lor în țările aflate în curs de dezvoltare este destul de redusă, din cauza unei infrastructuri slabe, a faptului că acest tip de produse nu sunt accesibile oricui și a vitezei reduse a internetului. De asemenea, costul pachetelor de date din aceste țări este cel mai mare din lume și reprezintă o altă barieră în calea accesibilizării. De exemplu, pentru a cumpăra 1GB de date în Africa, o persoană trebuie să achite în medie 18% din venitul său lunar.

Citește și:

– Siguranță și securitate – O lume digitală mai bună

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu