A.N.P.C.P.P.S. Romania ureaza tuturor cadrelor didactice implicate in procesul educational un sincer „La multi ani!”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. A.N.P.C.P.P.S. Romania ureaza tuturor cadrelor didactice implicate in procesul educational un sincer „La multi ani!”

Pe 5 octombrie mapamondul isi sarbatoreste dascalii. Aceasta zi,  denumita si ‘ World Teacher's Day ‘, a fost celebrata pentru prima  oara in anul 1994, cand UNESCO a desemnat prima ‘ Zi Mondiala a  Educatorilor ‘, zi dedicata recunoasterii importantei activitatii  acestora.

Inca de atunci, data de 5 octombrie este recunoscuta ca Ziua Mondiala  a Educatiei sau Ziua Mondiala a Profesorilor, fiind astfel un prilej  pentru oamenii de pretutindeni de a-si arata gratitudinea fata de un  profesor, de o persoana care le-a marcat destinul.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea  Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons ureaza tuturor  cadrelor didactice implicate in procesul educational un sincer La  multi ani!

Cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei, A.N.P.C.P.P.S Romania – InfoCons  aduce un omagiu acestui prilej de reconstientizare a rolului pe care  educatia in sine il are in universalitatea sa si isi exprima intreaga  consideratie pentru meritul pe care toti dascalii il au in formarea  culturii, valorilor si moralei unei societati pozitive!

Pe aceasta cale, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons va invita sa  adresati cate un mesaj de multumire tuturor acelor profesori sau  educatori care au influentat la un moment dat viata voastra intr-un  anumit fel.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu