A.N.P.C.P.P.S. Romania participa la Targul de ONG-uri

            Astazi, 27 februarie 2013, in intervalul orar 09:00-17:00, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons sunt prezenti la Targul ONG-urilor, organizat de Petrom pentru promovarea prevederii 2% in randurile angajatilor sai. In cadrul evenimentului, ONG-urile participante vor avea ocazia sa isi prezinte activitatea celor peste 2000 de angajati Petrom, invitati sa viziteze Targul.

            InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal