Astazi, 01 noiembrie 2012, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, a lansat un proiect-pilot de sustinerea unor lectii deschise adresate elevilor scolilor si liceelor, atat private cat si de stat, din Bucuresti.

            Prima lectie deschisa, a fost sustinuta elevilor de clasa a-VII-a din cadrul Complexului Educational “Lauder Reut`.

            Elevii au aflat cat de important este sa citeasca etichetele produselor pe care le cumpara, atat cele alimentare, cat si nealimentare, si care sunt riscurile la care se supun in cazul in care nu citesc etichetele. De asemenea, au avut numeroase intrebari din domenul protectiei consumatorilor, pe care i le-au adresat domnului Presedinte, au primit materiale educativ-informative si sepci inscriptionate cu “InfoCons`.

            La finalul lectiei, elevilor li s-a inmanat cate un chestionar, pe care sa-l completeze pana la urmatoarea ora deschisa, iar cei care raspund corect la intrebari, vor primi premii.

            Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania vor derula in perioada urmatoare, activitati de educare si informare a elevilor si in alte scoli si licee din Bucuresti.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal