A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la Gala Produsul Anului 2014

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la Gala Produsul Anului 2014

Astazi, incepand cu ora 19.30 reprezentantii InfoCons -InfoCons vor participa la Gala de decernare a premiilor pentru inovatie acordate produselor de larg consum, votate de catre consumatorii romani.

Evenimentul va avea loc la J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel, Ballroom.

In Romania, Produsul Anului este reprezentat de agentia Media Concept Store, care coordoneaza si gestioneaza activitatile intregului proiect, sub licenta Management Europe Meeting, Paris, Franta, detinatorul marcii si conceptului Produsul Anului.

Produsul Anului este cea mai mare competitie a bunurilor de larg consum, din lume. Infiintata in 1987 In Franta, Produsul Anului functioneaza in prezent in peste 35 de tari, cu acelasi scop: de a fi un ghid pentru cele mai bune produse de pe piata si producatorii lor , recompensand inovatia.

In Romania, logo-ul Produsul Anului este sustinut de voturile a 4000 de consumatori romani, care vor valida produsele castigatoare, din punct de vedere al inovatiei, satisfactiei si atractivitatii, in acest fel servind ca recomandare pentru cumparatori, ajutandu-i sa faca o alegere mult mai usoara, la raft. Pentru producatorii produselor castigatoare, premiul este un mesaj puternic de marketing dovedit a creste notorietatea, distributia si vanzarile produsului.

Produsul Anului primeste inscrieri in fiecare an a bunurilor de consum, ambalate, care demonstreaza inovatia si care au fost lansate in ultimele 18 luni.

Produsele inregistrate sunt apoi incadrate in categorii specifice, cum ar fi alimente, bauturi, ingrijire personala, ingrijire de uz casnic, etc.

InfoCons – InfoCons face parte din Comitetul de  Etica  care verifica si valideaza inscrierea produselor.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu