InfoCons -InfoCons participa astazi 24 mai 2015 in calitate de Partener la cea de-a XI-a editie a Festivalului Integrarii CONIL FEST.

Scopul festivalului CONIL FEST este sprijinirea  integrarii copiilor cu cerinte educationale speciale, prin implicarea acestora in activitati de natura artistica: muzica, cantece si dans.

Festivalul CONIL FEST s-a nascut in 2009, dorindu-si a fi un eveniment artistic generos, care sa sprijine talentul si sa incurajeze copiii sa dobandeasca incredere in ei si sa-si combata emotiile pe scena. La prima editie a festivalului a participat un numar de 200 de copii de la cateva scoli si gradinite bucurestene. In decembrie 2010, festivalul CONIL FEST a luat amploare, o data cu cea de-a II-a editie, la care au participat 600 de copii de la 15 institutii de invatamant din sistemul privat si de stat din Bucuresti.

In cadrul editiei de anul acesta InfoCons – InfoCons participa in calitate de Partener prin oferirea de materiale informative educative cat si jucarii participantilor.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal