InfoCons –InfoCons participa la evenimentele „ MA! FOLCLORIC” in Parcul Titan

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons –InfoCons participa la evenimentele „ MA! FOLCLORIC” in Parcul Titan

Avand in vedere Protocolul de Colaborare incheiat cu Centrul Cultura “Casa Artelor`  sector 3 , InfoCons – InfoCons va oferi materiale informative – educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!`, pe diferite teme de interes  pentru participantii la evenimentele organizate de Centrul Cultural “Casa Artelor` sector 3 in perioada 17 -18 mai 2014.

Sambata 17 şi duminica 18 mai, de la ora 19:00 in Parcul Titan – Parcul Artelor vor fi sustinute doua concerte extraordinare de muzica folclorica autentica iar iubitorii acestui gen vor asculta  piese celebre ale muzicii romaneati traditionale.

Sambata 17 mai, pe scena de langă lac, TARAFUL CLEANTE impreuna cu solistii Diana Matei si Fanita Modoran vor  sustine un recital cuprinzand piese nemuritoare precum: Ciuleandra, M-a facut mama oltean,  Trandafir de la Moldova  dar si   Rapsodia Romana si Ciocarlia.

Duminica 18 mai, de la ora 19:00 in aceasi locatie  sunteti invitaţi la un alt concert de exceptie sustinut de Viorica si Ionita de la Clejani , impreuna cu celebrul  TARAF  DIN  CLEJANI.

Muzica romaneasca, veche de sute de ani este adusa in fata publicului de azi, iar costumele,  instrumentele si dansurile autentice vor completa concertul .

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu