A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons – partener in cadrul proiectului “Saptamana fara calculator”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons – partener in cadrul proiectului “Saptamana fara calculator”

In perioada 04-08 noiembrie 2013, InfoCons – InfoCons participa in calitate de partener in cadrul proiectului `Saptamana fara calculator`, desfasurat de Muzeul National al Satului `Dimitrie Gusti`, Bucuresti.

Proiectul face parte din programul `Vacanta la Muzeul Satului` si este dedicat tinerei generatii – prescolari si scolari, care isi doresc sa invete din tainele mestesugurilor populare. Scopul final este implicarea participantilor in activitati care sa le puna in valoare creativitatea, precum si posibilitatea diversificarii preocuparilor.

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu