A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons – Partener al Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons – Partener al Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat

InfoCons – InfoCons, in parteneriat cu ECOTIC, Alucro si Hotnews.ro, sub egida Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, a desfasurat cea de-a cincea editie a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat!

Evenimentul a avut loc ieri, 12 decembrie 2013, incepand cu ora 19:00, la Hotel Intercontinental. In cadrul evenimentului, a luat cuvantul si domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, Sorin Mierlea.

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat reprezinta o forma de recunoastere si de promovare a campaniilor dedicate protectiei mediului. Astfel, organizatorii premiaza in fiecare an cele mai bune proiecte si exemple de bune practici destinate imbunatatirii conditiilor de mediu in cadrul comunitatilor locale, precum si programele de responsabilizare sociala dezvoltate de companii, institutii publice si organizatii nonguvernamentale.

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din Romania – InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal