A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, la Festivalul „Strada de C’Arte”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, la Festivalul „Strada de C’Arte”

InfoCons  – InfoCons, participa, in calitate de partener, in perioada 20-28 septembrie 2013 la cea de-a treia editie a festivalului cultural in aer liber “Strada de C’Arte`, organizat de Biblioteca Centrala Universitara “Carol I`, ce se desfasoara pe strada Boteanu.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti la standul nr.9,  unde vor disemina materiale informativ-educative, realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!`, pe diferite teme de interes  pentru vizitatori si ii vor consilia pe acestia despre modul in care pot depune o sesizare eficienta.

Totodata, consumatorii care doresc sa devina Membri Simpatizanti ai A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons, pentru categoria de taxa de 25 RON/an pot face acest lucru cu titlu gratuit, pe perioada evenimentului, la standul nr. 9.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal