A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons este partener al primei editii a evenimentului FUN & SPORTS DAYS

InfoCons – InfoCons este partener al primei editii a  evenimentului FUN & SPORTS DAYS, la (International Trade Center Brasov) ITC Brasov un eveniment dedicat tuturor pasionatilor de miscare, a unui stil de viata sanatos/activ.

In cadrul evenimentului se vor organiza ad hoc diverse concursuri unde organizatia va oferi premii castigatorilor constand in jucarii, dulciuri, carti, etc.

Evenimentul este un indemn la un stil de viata activ, sanatos, la o alimentatie sanatoasa, dar si un prilej de a demonstra romanilor variatia de sporturi existente in tara.

Pornind de la ideea ca Brasovul este un oras turistic, Ambasador (am putea spune) al recrearii, chiar un nucleu al multor sporturi, tematica acestui eveniment aducand un plus valoare zonei.

Dupa data de 20 aprilie, vor incepe inscrierile pentru a forma grupurile, pe zile si ore, care vor incepe lucrul (gratuit) cu partenerii nostri! (www.weplay.ro)

PENTRU VIZITATORI: Evenimentul se adreseaza atat persoanelor tinere, cat si familiilor,, parintilor, pe care dorim sa-i determinam sa petreaca mai mult timp activ cu copiii – in ziua de 1 iunie vor fi organizate evenimente speciale, cu ocazia Zilei Copilului.

Pentru alte informatii puteti accesa pagina dedicata evenimentului: https://www.facebook.com/events/287280748087859/

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

IA ATITUDINE! FII INFORMAT!  – 0219615 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal