A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului

Toti participantii au fost premiati si mai ales anul acesta la 16 ani de la prima lansare a taberei de mediu de la Muncel au reusit sa fie prezenti si participanti din Republica Moldova ceea ce aduce un plus evenimentului care a tinut de marti pana astazi cand a fost si festivitatea de premiere a participantilor atat a copiilor cat si a profesorilor coordonatori !

Din partea A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a participat o delegatie condusa de presedintele organizatiei Sorin Mierlea.
‘Este un moment important pentru noi, pentru fiecare cand suntem alaturi de viitorii consumatori si mai ales sustinatorii protectiei mediului si ai Planetei cu o9atitudine !’,  declarat Sorin Mierlea in discursul din cadrul festivitatii de premiere.

A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului - Protectia Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului - Protectia Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului - Protectia Consumatorilor

A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet  in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons alaturi de premiantii din fiecare judet in tabara de la Muncel pe teme de protectia mediului

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal